pondělí 16. června 2008

Czech Republic vs. Turkey

Musim uznat, ze to byla uplne nova, prekvapujici zkusenot. Sledovat tenhle fotbalovy zapas spolecne s rumunskymi prateli a jednim traineem z Turecka. Jsem od prirody spis pesimista, takze jsem moc neverila, ze vyhrajeme. Potom dal Koller gol a ja byla stastna. Stastna a smutna zaroven, protoze Oytun, muj turecky kamarad byl smutny. Kdyz to bylo 2:0 pro Cesko, tak uz jsme zacali pomalu planovat, s kym bude hrat Ceska republika ve ctvrtfinale. A potom to teprve zacalo ...

Mozna jsem trochu precitlivela, ale nikdy jsem nebrecela kvuli zadnemu sportu. Natoz kvuli fotbalu. Vsechno ale musi byt jednou poprve (a doufam i naposled). Divat se, jak prohravame, se najednou stalo vic osobni. Videt, jak mistni VP Exchange fandi Turecku a ani se nesnazi chovat neutralne, to zabolelo. Pokecat online s kamarady z Cech primo po zapase bylo jako balzam na dusi. A obeti od pritele primo tady a ted ... co rict, bylo proste vic nez vitane.

Co k tomu jeste napsat? Obcas se clovek asi proste citi sam, i kdyz ma kolem sebe spoustu kamaradu a pratel. A mozna jsem si jenom potrebovala pobrecet :o)



0 komentářů: